Prof. drs. Philip Wagner CBM

26 juni 1962 - 6 april 2024
Met pijn in ons hart moeten we mededelen dat onze geliefde directeur van Wagner & Company, Philip Wagner, op 6 april plotseling is overleden op Sint-Maarten. Philip was de inspirerende kracht achter ons bedrijf, en het gemis zal groot zijn.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         41 t/m 60 van 148        Volgende >
Lieve Philip, het is al een tijdje geleden dat we elkaar gezien hebben. Maar ik heb mooie herinneringen aan de discussies en diepe gesprekken die we hadden. De Engelenburg staat mij nog altijd vers in het geheugen als een plek waar menig zaadje is gepland. Ik zal je missen, maar nooit vergeten. Dankjewel voor alle inspiratie. Veel sterkte en kracht voor alle familie en vrienden om dit verlies te verwerken. Lieve groet, Natalie 
Op 16 april 2024
om 18:24 getekend door:
N.a.t.a.l.i.e. .H.o.f.m.a.n.
Dit is niet ok
gecondoleerd met dit grote verlies. ub de eerste plaats voor Antje, kinderen en familie. Maar ook voor de sporrtwereld is dit ee enorm verlies. Philip wist je elke keer weer aan het denken te setten en buiten de traditionele paden naar oplossingen te zoeken.
Sterkte bij het verwerken vwn dit erlies 
Op 16 april 2024
om 17:28 getekend door:
M.a.a.r.t.e.n. .v.a.n. .B.e.r.g.e.n.
Dit is niet ok
Ik schrok vandaag van het bericht dat Philip was overleden. Ik mag terugkijken op een leerzame opleiding, dankzij zijn inzet bij de eerste sportmanagement opleiding van 1989 tot 1991. Wat kon hij zaken scherp neerzetten en op zo'n prettige wijze. Het overlijden van Philip is een groot gemis voor de sportwereld en daar buiten. Antwerpen en kinderen sterkte in de komende tijd. 
Op 16 april 2024
om 16:10 getekend door:
H.a.n.s... .B.r.o.e.k.m.e.u.l.e.n.
Dit is niet ok
Beste Antje, familie en vrienden,

Het bericht van het overlijden van Philip is ook in het educatieve netwerk van Cruyff ingeslagen als een bom. Philip heeft ook in dit netwerk een onvergetelijke rol gespeeld. Deskundig, gedreven, enthousiast en aimabel als hij was.

We wensen jullie heel veel sterkte,

namens Johan Cruyff Education,

Peter Jansen 
Op 16 april 2024
om 14:32 getekend door:
P.e.t.e.r. .J.a.n.s.e.n.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte aan familie en vrienden van Philip. Weet dat Philip van veel respect en waardering genoot.
Ik heb Philip mogen meemaken in een cursus FINEC op Aruba, waar hij met passie zijn kennis overbracht. Rust zacht Philip. 
Op 16 april 2024
om 14:19 getekend door:
I.l.y.a.n.a. .M.a.d.u.r.o.
Dit is niet ok
Ongelofelijk dit bericht!!

Ik heb Philip lang geleden leren kennen in een van de eerste SMI opleidingen. Hij was voor mij een grote inspirator om activiteiten op het gebied van sport en management vanuit verschillende perspectieven te kunnen zien. De sport en management wereld verliest met Philip Wagner een grootheid, er ontstaat een leegte die niet snel zal worden opgevuld. Veel sterkte voor Antje en de kinderen! 
Op 16 april 2024
om 10:22 getekend door:
P.e.t.e.r. .V.e.l.t.h.u.i.s.
Dit is niet ok
Wat een ontzettend triest bericht. De laatste maanden volgde ik een governance opleiding van Wagner & Company. Philip doceerde twee dagen. Op 20 maart jl nog sprak hij een hele dag vol passie over governance en zijn ervaringen. ‘s avonds een diner waar hij onze diploma’s uitreikte. Dank Philip. 
Op 16 april 2024
om 8:52 getekend door:
M.i.c.h.a.e.l. .v.a.n. .O.o.i.j.e.n.
Dit is niet ok
Mijn condoleances voor het verlies van Philip. Sinds het afronden van mijn MBA heb ik niet veel contact meer gehad, maar toch denk ik vaak aan hem en het AOG, omdat zij mij zoveel hebben geleerd. Ik herinner me Philip als een buitengewoon boeiende verteller; zijn colleges waren ongelofelijk goed. De studiereis naar China zal ik nooit vergeten, vooral de persoonlijke gesprekken en de onvergetelijke momenten van lachen. Het was bijzonder om hem laatst nog op Schiphol tegen te komen en kort te spreken. Als ik had geweten dat het de laatste keer zou zijn, zou ik hem dit graag hebben verteld. Mijn gedachten zijn bij het AOG en de familie van Philip. Sterkte in deze moeilijke tijd.

Alexander van der Weide
Minneapolis, 15 april 2024 
Op 16 april 2024
om 3:39 getekend door:
A.l.e.x.a.n.d.e.r. .v.a.n. .d.e.r. .W.e.i.d.e.
Dit is niet ok
Lieve familie en naasten van Philip, wat een ontzettend verdrietig nieuws. Met plezier denk ik terug aan de autoritten samen. In opdracht van De Boer chauffeurs heb ik in mijn studententijd Philip veel mogen vervoeren, veelal naar Papendal. Naast dat er door Philip werd gewerkt, werd er ook gelachen, geluisterd, kon hij mij boeien met zijn kennis en kunde en hij had altijd oprechte interesse. Wat een lieve, inspirerende man was het. Veel sterkte gewenst met dit plotselinge verlies.

Berber Hogeveen 
Op 15 april 2024
om 22:40 getekend door:
B.e.r.b.e.r. .H.o.g.e.v.e.e.n.
Dit is niet ok
Wat een verschrikkelijk bericht! Met veel plezier denk ik terug aan de mooie colleges die ik van Philip heb mogen volgen. Onnavolgbaar scherp, actueel en briljant. Maar steeds met humor en aandacht voor de mens! Ook mocht ik mijn master diploma van hem ontvangen. Zal ik nooit vergeten! Wat gaan wij Philip als persoon maar ook zijn visie en kennis missen. Wil graag zijn vrouw, familie en vrienden heel erg veel sterkte en kracht toewensen. Vriendelijke groet Martin Kooij 
Op 15 april 2024
om 21:18 getekend door:
M.a.r.t.i.n. .K.o.o.i.j.
Dit is niet ok
Wat een onverwacht en verdrietig bericht. Philip was mijn kerndocent bij de Master of General Management opleiding in Groningen. Een vriendelijke, opgewekte en inspirerende persoonlijkheid. Ik heb veel van hem geleerd, denk daar nog regelmatig aan en neem dat voor altijd met me mee. Veel sterkte met dit verlies. 
Op 15 april 2024
om 18:30 getekend door:
P.a.u.l. .L.a.h.a.i.j.e.
Dit is niet ok
Lieve Antje, Leen, iedereen bij de Wagner Group,

Ik leef met jullie mee en ik wens jullie veel kracht toe.
Philip gaat door heel veel mensen gemist worden!

Hij was een bijzondere man die allerlei emoties opriep: een autoriteit op het gebied van sportmanagement waardoor hij je informeerde en inspireerde, soms ook heel geestig met zijn droge humor omdat ie je iets vanuit een ander perspectief liet zien, dus je lachte je rot :), en soms veranderde hij ineens in een knuffelbeer omdat ie ook een hele zachte kant kon laten zien.

Philip, ik heb ook heel veel aan jou te danken, na mijn topsportcarriere ben ik heel erg blij dat ik de MBA heb kunnen volgen en afronden.

Bedankt voor alles. Rust zacht. 
Op 15 april 2024
om 13:22 getekend door:
C.a.r.o.l.i.n.e. .W.e.n.s.i.n.k.
Dit is niet ok
Geschokt en ontdaan bereikte mij dit verdrietige bericht.

Ik leerde Philip in 1994 als 5e jaars Bedrijfskunde student aan de RUG kennen. Hij werd klant bij ons en wij vervoerden hem sinds die tijd door het hele land naar vele lezingen, adviesgesprekken en presentaties. In 1996 werd hij mijn 1e afstudeerbegeleider waar ik enorm trots op was. Later in 1998 eveneens van mijn partner. Zijn praktische en heldere insteek vergezeld van een gezonde dosis humor paste goed. Oplossingsgericht, analytisch, inspirerend maar bovenal de oprechte interesse in jou als persoon waren toen al bijzondere kernwaarden van hem die mij erg boeiden. Onze persoonlijke band is altijd blijven bestaan en werd – ook 30 jaar later - nog steeds gevoed met een jaarlijks etentje en een kerstbezoek. Tot voor kort mochten wij Philip nog steeds in zijn oude of nieuwere Saab vervoeren. Het droevige bericht is bij mij en al onze medewerkers als een schok binnengekomen.

Wij wensen Antje, kinderen, familie en collega’s veel sterkte bij dit enorme verlies.

Karel de Boer & Saskia Arnold

De Boer Chauffeurs en medewerkers. 
Op 14 april 2024
om 21:05 getekend door:
K.a.r.e.l. .d.e. .B.o.e.r.
Dit is niet ok
Beste familie en collega's van Philip,

Wat ontzettend triest dat Philip Wagner afgelopen week op Sint Maarten is overleden. Met hem verliest Wagner & Company een inspirerend en zeer aimabel man.

Met zijn bevlogenheid wist hij ons te raken tijdens de FINEC cursus op Aruba 2023. Zijn met ons gedeelde inzichten zullen we met ons meedragen.

Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en collega’s die Philip nu moeten missen. Veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

FINEC lichting 2023 Aruba 
Op 14 april 2024
om 18:14 getekend door:
G.e.r.d.a. .V.i.s.s.e.r.
Dit is niet ok
Wat een ontzettend verdrietig bericht.
Wij hebben Philip leren kennen in het kader van de nascholing activiteiten van de bedrijfsartsengroep, en reisden samen met hem naar Columbia en in 2022 naar Zuid Korea.
We hebben hem leren kennen als en een inspirerende man, positief en enthousiast, vol leven en plannen, met belangstelling voor een ieders verhaal.
Vorig jaar januari hebben wij Philip en Antje in Suriname ontmoet, en zijn een dag met hun opgetrokken. Daar hebben wij goede herinneringen aan.
Antje en familie sterkte met dit enorm verlies, ook de medewerkers van Wagner Company. 
Op 14 april 2024
om 10:11 getekend door:
M.a.r.t.h.a. .V.e.l.d.k.a.m.p. .e.n. .K.a.r.s.t. .L.i.e.m.b.o.r.g.
Dit is niet ok
Wat een schok, wat een verlies, Philips overlijden. Carmen en ik leerden hem kennen vanwege de studiereis naar Colombia. We herinneren ons hem als altijd energiek, optimistisch, erudiet, met verrassende treffende inzichten. We wensen heel veel sterkte aan Antje en familie, en aan de Wagner Company. 
Op 14 april 2024
om 8:20 getekend door:
T.o.n. .v.a.n. .O.o.s.t.r.u.m.
Dit is niet ok
Ik ben zeer dankbaar om Philip op mijn levenspad te hebben ontmoet. Ik zal zijn wijze humoristische wijsheid blijven koesteren. Veel sterkte aan familie en vrienden. 
Op 14 april 2024
om 3:43 getekend door:
J.o.n.a. .C.h.i.r.i.n.o.-. .F.e.l.i.d.a.
Dit is niet ok
Wat een intens verdrietig nieuws. Philip was een erudiete, intelligente en inspirerende denker vannwereldformaat. Ik ben blij dat ik hem heb leren kennen en van hem heb mogen leren. Veel sterkte Antje en kinderen, wat moet dit een groot gemis zijn… 
Op 13 april 2024
om 9:28 getekend door:
S.a.s.k.i.a. .W.i.e.g.a.n.t.
Dit is niet ok
Ik heb via AOG mijn verkort doctoraal bedrijfskunde gedaan en Philip was één van onze kerndocenten. Los van zijn boeiende colleges was hij ook de drijvende kracht achter onze China reis, de afsluiting van onze opleiding. Hij was een warm, betrokken en kundig docent en een fijn mens. Ben hem daarna nog tegen gekomen tijdens een governance training waar hij zijn scherpe blik nog niet verloren was. Ben enorm geschrokken van zijn overlijden en wens familie, vrienden en collega’s heel veel sterkte. 
Op 13 april 2024
om 8:31 getekend door:
P.e.t.r.a. .W.o.l.d.e.n.d.o.r.p.
Dit is niet ok
Philip was mijn kamergenoot toen ik in 1986 aan mijn promotieonderzoek begon in de bestuurlijke informatiekunde aan de Faculteit Bedrijfskunde van de RuG. Hij heeft mij veel geleerd over bedrijfskunde en ondernemerschap, want als doctorandus in de informatica had ik nog héél véél te leren. Philip hoorde bij de kerndocenten die Jacques Boersma als nestor van de bestuurlijke informatiekunde om zich heen had verzameld. Pionieren in een nieuw vakgebied aan een jonge faculteit was behalve leerzaam ook inspirerend en gezellig. Wat een schok om te horen dat hij is overleden.
Heel veel sterkte voor Antje en voor de collega’s. Dit is een groot gemis. 
Op 12 april 2024
om 21:27 getekend door:
R.o.b.e.r.t. .S.t.e.g.w.e.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 8      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Wagner & Company
op 8 april 2024
en blijft zichtbaar tot:
8 juni 2024
Contact met beheerder >
Contact met Wagner & Company:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Prof. drs. Philip Wagner CBM

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto